Friday, 4 January 2013

Testimonial-Testimonial VCOA Treenea Confessions

Views



TESTIMONI PERTAMA VCOA TREENEA - MEMPERCEPATKAN PEMYEMBUHAN DEMAM CAMPAK 

ADIK KEISHA anak kepada DEALER JB : SYAZILA SZ

(28/12/12) Keisha Diserang demam campak. Bintik-bintik merah naik seluruh badan.

... (29/12/12) Bintik mula pecah & air gatal mula membuatkan Keisha tidak selesa, hilang selera makan dan tidak minum susu langsung. Mulutnya dipenuhi bisa bintik merah.

(30/12/12 Cuma sedikit bintik yang sudah Kering dan keisha less cranky. Selera makan sedikit pulih.

(31/12/12) Sampai sahaja stok Treenea dirumah, kami ajar Keisha makan vcoa Treenea. Keisha kunyah VCOA. Disebabkan kesan demam campak sudah kering dan mula berkuping, kami mula membuat sapuan nipis VCOA pada seluruh badan Keisha yang diserang demam campak disamping beri dia kunyah VCOA sebiji setiap hari.

(1 Januari 2013) Luka Dalam mulut keisha sudah pulih. Kesan bintik merah pada badan mula pudar. Alhamdulillah Keisha semakin sembuh :)
 




TESTIMONI KE-2 VCOA TREENEA - BERTENAGA



TESTIMONI KE-3 VCOA TREENEA - HAIR FALL CONTROL



TESTIMONI KE-4 VCOA TREENEA - ECZEMA ( PENYAKIT KULIT )

Assalamualaikum lovey dovey..firstly sorry ya if this pic is a lil bit disgusting..eeeww gitu..nak share experience je ;) this is true story..hehe

Ok..na punya skin type yang sensitive.."eczema"tism..hee..wujud ke perkataan tu? Haha! Nak cover line tak nak malu sangat cakap je..na punya skin ni..skin "orang kaya" haha! Ye la..maintenance banyak..nak makan ubat tu..nak kena makan ubat ni..so..memang before this badan na asik makan "drug" je..kadang2 sampai rasa ubat tu dah immune n tak bagi kesan dah..

Till one day..na start makan VCO..and perasan time tu eczema dah tak keluar dah..alhamdulillah..dah tak yah nak makan zyrtec..ubat tahan gatal and etc..

But then..sampai la..tiba-tiba..terputus bekalan VCO..wooaahh!time tu..tiba-tiba eczema datang balik...naik kat jari lak tu..nak basuh2 memang susah kut sebab pedih..kulit kering menggelupas..luka..gatal..dan memang effect otak gak la kan..sebab nak control tahan gatal and sakit..

But..time tu jugak..heard that new product coming out..vco..but different brand..haa..memang time tu rasa elok jugak la boleh try and boleh kasi review ok ke tak this new brand kan..effective or not..

And yes..alhamdulillah...it is proven VCO ANTIOXIDANT TREENEA memang berkesan macam vco lain2 jugak..
The result can be seen in this pic..
on the right side..before na makan vcoa it was on 4th january 2013..
the left side taken today..14 january 2013

Alhamdulillah..its getting better with Allah's willing + VCOA Treenea..yeayy!!



TESTIMONI KE-5 VCOA TREENEA - IBU MENGANDUNG




Nampak tak perubahan pada akak ni ?

Akak ni mengandung tau :) Jadi bagi ibu mengandung yang selalu bertanya tu, VCO selamat dimakan dan sangatttt digalakkan diambil sewaktu tempoh kehamilan :)



TESTIMONI KE-6 VCOA TREENEA - KULIT GEBU 



Kesan sepantas 1 hari sahaja :)

wooooowwww!
*apply di muka sebelum tidur, untuk dapatkan kulit yang lembut dan jangan risau tidak berminyak :))


TESTIMONI KE-7 VCOA TREENEA - RUAM SUSU BABY





Testimoni HOT HOT malam ni : 
Baby Qaiser yang sangat sensitif kulitnya/ Eczema.

Mama yang baik hati sapu dan bagi makan Treenea VCOA dengan cara titis ke dalam mulut Qaiser! Lepas 5 hari kulit Qaiser pun makin cantik dan xde bintik2 merah dah :)))

TESTIMONI KE-8 VCOA TREENEA - IBU MENGANDUNG
 



CREDIT TO : ZURAIDAH(DEALER ALOR GAJAH)
: SHAZWANIE (DEALER AMPANG)
: SYAZILA (DEALER JB)

TESTIMONI DARI IBU MENGANDUNG :)

- JANGAN RISAU TREENEA VCOA SELAMAT DIAMBIL SEMASA MENGANDUNG, BERPANTANG DAN MENYUSUKAN

Asid lemak(fatty acid) di dalam MINYAK KELAPA DARA adalah asid laurik( lauric acid) sejenis asid lemak yang berantai sederhana (medium chain fatty acid) yang bersifat anti-virus, anti bakteria dan anti protozoa.

Apa medium chain fatty nih? Dalam bahasa mudahnya, asid laurik yang terdapat dalam minyak kelapa ini memiliki khasiat serupa dengan susu ibu. Susu ibu mengandungi asid lauric. unsur yang berfungsi memberi ketahanan (immune) kepada bayi yang menyusu ibu.


TESTIMONI KE-9 VCOA TREENEA -  BERTENAGA



TESTIMONI : CREDIT TO Annys Isha :)

- BADAN BERTENAGA
- PERUT RASA KENYANG
- KULIT RASA LEMBUT ♥

LIKE LIKE LIKE VCOA SO MUCHHHH!


TESTIMONI KE-10 VCOA TREENEA -  BAIKI KULIT KUSAM, BEKAS JERAWAT, MUKA BERMINYAK

TESTIMONI KE-11 VCOA TREENEA -  TIADA BERSIN LAGI PEPAGI



TESTIMONI KE-12 VCOA TREENEA -  TIADA GUSI BERDARAH
2 minggu amik VCOA dapat apa?
1. Badan x rasa letih
2. Kaki & tapak kai dah x sakit bila bangun pagi
3. Gusi dah x berdarah tiap kali berus gigi
4. Tido malam lebih lena
5. Kulit lebih lembap


TESTIMONI KE-13 VCOA TREENEA -  MERAWAT RESDUNG


TESTIMONI KE-13 VCOA TESTIMONI KE-13 VCOA TESTIMONI KE-13 VCOA TESTIMONI KE-13 VCOA TESTIMONI KE-13 VCOA 

TESTIMONI KE-14 VCOA TREENEA -  MERAWAT KULIT KUSAM



TESTIMONI KE-15 VCOA TREENEA -  MERAWAT KULAT SUSU DALAM MULUT BABY



TESTIMONI KE-16  VCOA TREENEA -  MERAWAT CRACK HEELS (TUMIT PECAH)

TESTIMONI KE-17  VCOA TREENEA -  MERAWAT CRACK HEELS (TUMIT PECAH)
Testimoni hebat dari customer ESS Perlis :
VCOA mampu :
1- Mengurangkan masalah tumit kaki pecah2
2- Mengurangkan masalah kulit kering
3- Cergas & bertenaga

TESTIMONI KE-18  VCOA TREENEA -  MASALAH PERIOD

TESTIMONI KE-19  VCOA TREENEA -  MASALAH JERAGAT

TESTIMONI KE-20  VCOA TREENEA -  MASALAH ASMA

TESTIMONI KE-21  VCOA TREENEA -  MASALAH  JERAGAT



More testimonial...boleh check out FB Page AC Secret Beauty


Berminat?

Footer Iklan from Cik Puan Ac:
Do contact me if you want to try this awesome product!!!
Call / SMS/ Whatapps at 019-6697500
or email at asiahazhar@gmail.com
Check Out FB Page: AC Secret Beauty

COD kawasan Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan, Puchong and sekitar kawasan.
Order Form Di Atas Sekali..atau scroll sampai ke bawah page

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Pantang Larang pengambilan vitamin yang perlu dipatuhi

  1. Alfalfa bersama Vitamin E - Vitamin E akan menghalang penyerapan Alfalfa
  2. OsteMatrix bersama Iron - Kalsium akan menghalang penyerapan iron. Vitalea mempunyai Iron jadi elakkan pengambilan bersama ostematrix atau produk tenusu. Produk tenusu=kalsium kan?
  3. Alfalfa bersama GLA complex – GLA complex mempunyai vitamin E jadi berbalik kepada pantang no. 1
  4. Pengambilan vitamin bersama kafein seperti kopi dan teh kerana kedua-dua minuman ini mengurangkan keberkesanan penyerapan vitamin.
  5. Pesakit thalasemia tidak boleh mengambil vitalea kerana vitalea mengandungi iron.


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.